Verslag Thema en wandelingen

Jaarverslag 2021 werkgroep Thema-avonden , i.s.m. KNNV Oost-Achterhoek 

 OnderwerpSprekerPlaatsBezoekers lidBezoekers
Geen lid
Februarigecanceld    
Maartgecanceld    
Aprilgecanceld    
Meigecanceld    
Junigecanceld    
8 SeptemberDe egel, een bedreigd zoogdierHenriëtte van der LooWinterswijk1312
13 OktoberDe Achterhoek verdroogtBen BoschkerWinterswijk164
13 NovemberDe onderwereld van de tuinRomke van de KaaLichtenvoorde1818

Evenals in 2020 konden een aantal thema-avonden niet doorgaan wegens de lockdown. Jammer en ook iedere keer weer spannend; persconferenties afwachten, al dan niet zalen annuleren en sprekers afzeggen, maatregelen treffen, persberichten aanpassen etc. . Digitaal thema’s aanbieden hebben we even overwogen, maar we vonden dit bij nader inzien geen optie.

Alhoewel we op sommige thema-avonden wel graag meer bezoekers hadden gezien, zijn we over het algemeen blij met de opkomst. De beperkende maatregelen, zoals vooraanmelding, QR-code scannen en 1 ½ meter afstand zijn in acht genomen.

I.v.m. persoonlijke omstandigheden is de lezing van de heer van de Kaa verplaatst van de woensdagavond naar zaterdagmiddag. Misschien het overwegen waard om eens vaker een míddag te verzorgen. Een korte peiling op 13 november liet zien dat de bezoekers hier over het algemeen wel positief tegenover stonden.

De werkgroep bestaat uit 5 leden:  Ben Boschker,  Annet Elburg, Lies Jacobs, Marion van Noord en Ton Reerink. Ter voorbereiding van het programma  heeft de werkgroep in september fysiek vergaderd.

Lies Jacobs, coördinator

Jaarverslag IVN werkgroep wandelingen i.s.m. KNNV Oost-Achterhoek

Hallo Ed,

Er is in 2021 slechts 3 keer gewandeld in met heel weinig deelnemers. Alleen Ratum had 38 deelnemers. Zo als ik weet is er geen verslaggeving van de wandelingen gemaakt. Zo ja, dan staat het in de Gentiaan of de Gagea.

1 februari 2022, Groet Andre Hendriks.